FAMILIE WELLNESS

Hver søndag fra kl. 15.00 kan du tage hele familien med en tur i wellnessafdelingen.

Familiewellness – Hver søndag kl 15-18!

Familiebilletten købes i receptionen og inkluderer fri benyttelse af afdelingens 4 saunaer, danmarks største saunahave, koldtvandskar og dampbad, samt varmtvandsbassin og saltpeeling til kroppen.

Wellness familiebilletten giver samtidig adgang til hele badelandsområdet, samt 50 meter bassinet.

PRISER:

Pris for 2 voksne og 2 børn – Kr. 400,-
Tillæg pr. ekstra voksen – Kr. 98,-
Tillæg pr. ekstra barn – Kr. 50,-

Åbningstider

Vær opmærksom på, at de forskellige områder i Water & Wellness har forskellige åbningstider.

Se åbningstider for wellness afdelingen her

Regler
Alle saunaer i wellnessområdet er tekstilsaunaer, hvilket betyder at alle skal have badetøj på.

Nøgensauna er kun tilladt i de kønsopdelte saunaer ved 50 meter bassinet.

Husk at medbringe håndklæde! 

Bemærk:
Wellnessområdet er video-overvåget.

Der kan forekomme lejlighedsvis ID-kontrol ved køb af billet i vores reception. Du kan derfor i den kommende tid blive bedt om at skulle vise sygesikringskort eller en anden form for ID-kort for at kunne få lov til at købe en entrebillet til vores Wellnessafdeling.

Alle baderegler og retningslinjer skal følges. Hvis disse ikke følges, kan personer bortvises.

Medbragte mad- og drikkevarer må ikke nydes i cafeområderne eller i wellnessafdelingen. Priserne er incl. moms og gældende fra 1. januar 2016.

Omklædningsfaciliteter
Ud over de almindelige herre/dame-omklædningsrum har vi også pusleområde, familie- og handicaprum. Skabene i alle omklædningsrummene låses og åbnes med chiparmbåndet, som udleveres i receptionen ved køb af entrébillet. Har du børn med over 8 år, som ikke kan klæde om alene, er i velkommen til at benytte ét af vores 4 familierum.

FAMILIEOMKLÆDNING
Familieomklædningen er forbeholdt familier med mindre børn eller personer med særlige behov. Der findes i alt 4 familieomklædningsrum. I familieomklædningsrummene finder du puslebord, håndbruser og 1 almindelig bruser. Vælger du og din familie at klæde om her, findes skabene til tøj og værdigenstande ude på gangen.

PUSLEOMRÅDE I BADELANDET
Ud over de puslepladser som findes i familiegangen, har vi også et stort pusleområde centralt placeret ved gangen til omklædningsrummene. Her finder du kar og håndbrusere samt puslepuder. Er uheldet ude, kan der købes engangsbadebleer i cafeen eller i receptionen for kr. 15,-. Bader du med børn, som endnu ikke er renlige, skal barnet bære badeble med almindelige badebukser ovenpå. Du kan læse mere om hygiejneregler for babyer her.

HANDICAPOMKLÆDNING
Vi har 2 store og rummelige handicapomklædningsrum, som findes på samme gang som familieomklædmingsrummene. Handicapomklædningsrummene er udstyret med lift, handicapvenlige brusere, badebårer og badestole med hjul.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!

70 26 00 06