Polterabend

Hold din polterabend i wellness-afdelingen. Vi hjælper gerne til med at tilrettelægge den perfekte polterabend i afslappende omgivelser.

Polterabend

Vi hjælper gerne til med at tilrettelægge den perfekte polterabend i afslappende omgivelser, så det passer til antallet af deltagere og det set-up, I ønsker.

Der er rig mulighed for at lave både tema- og relax arrangementer. Hele wellnessafdelingen og saunahaven kan benyttes og der er mulighed for at starte eller afslutte arrangementet med mad og drikke i vores Lounge Cafeen. Skal den vordende brud eller gom forkæles lidt ekstra, er der naturligvis mulighed for at bestille forskellige kropsbehandlinger. Ønsker I special saunagus eller peelingsessioner i dampbadet, er vi behjælpelige med at arrangere dette og stille vores medarbejdere til rådighed.

VI TILBYDER

Wellness for mænd med bøf, bajer og is-gus
Her får I wellnessoplevelser med afslapning i 34 grader varmt vand, hvor I kan nyde massagebriksen med dyser. Oplev også special is-gus i én af vores 5 saunaer, med en efterfølgende dukkert i det kolde udendørsbassin. Dagen afsluttes med servering af bøf og bajere i Lounge Cafeen.

Wellness og tapas for kvinder
Oplev velvære og afslapning i varmvandsbassinet og nyd massagebriksen med bobler. Der guides i saltpeeling i dampbadet og I får en special saunagus med årstidens duft. Efterfølgende er der hygge i Lounge Caféen, hvor der serveres en lækker tapas anretning, samt et køligt glas vin.

Åbningstider

 

Vær opmærksom på, at de forskellige områder i Water & Wellness har forskellige åbningstider.

Se åbningstider for wellness her

Priser

Skriv dine ønsker til os på info@waterwellness.dk, så kontakter vi dig med et tilbud på et skræddersyet arrangement.

Send forespørgsel på polterabend

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!

70 26 00 06