Fitness

Vi tilbyder dig fitness træning i en klasse for sig selv. Her skaber vi resultater der kan mærkes, ses og føles. Uddannede instruktører hjælper dig til at nå dine mål.

BIKE INTRO

Indoor Biking med Tomahawk IC7 Indoor Cycle med Coach by Color®

ICG® har designet den ultimative effektbaserede indoorcycle. Træningsprogrammet vil ændre den måde, hvorpå instruktørerne arbejder og hvorpå du som deltager træner. Dit udbytte bliver langt større og metoden gør træningen langt mere farverig og kraftfuld, mens den skaber fornyelse. Eller med de originale betegnelser: Colorful, Powerful& Original.

Colorful

IC7’s Coach By Color® træningscomputer bruger nogle af verdens mest enkle, universelle og kraftfulde kommunikationsformer. Derved maksimeres instruktioner, motivation og belønning under din træning. Computerens display vises i et af de fem farver, som hver matcher WattRate (effektydelse) eller pulsslag. På den måde kan du se om, belastningen skal øges, eller der skal holdes lidt igen. Det indbyggede LED-display på hver computer fortæller desuden instruktøren, når du yder for meget eller for lidt.

Om Bike Intro

Dette hold er til dig, der vil starte denne nye form for træning. Der vil være grundig vejledning i brug og indstilling af cyklen. På denne time lægger vi vægt på, at du får en god oplevelse fra starten. Der vil være fokus på siddende og stående øvelser med god musik og masser af energi fra instruktøren. Der er ingen krav til kondition og udholdenhed. En god ”kom i gang” time.

Holdplan

Dato Tid Holdnavn Intruktør Sted Book
Lørdag 30-06 10:00 - 10:25 Bike Intro Pia Vajse Fitness: Biking Book
Åbningstider

Vær opmærksom på, at de forskellige områder i Water & Wellness har forskellige åbningstider.

Se åbningstider for fitness her

Priser

Vær opmærksom på, at de forskellige områder i Water & Wellness har forskellige indgangspriser. 

Se priser for fitness medlemsskaber her

Omklædningsfaciliteter
Ud over de almindelige herre/dame-omklædningsrum har vi også pusleområde, familie- og handicaprum. Skabene i alle omklædningsrummene låses og åbnes med chiparmbåndet, som udleveres i receptionen ved køb af entrébillet. Har du børn med over 8 år, som ikke kan klæde om alene, er i velkommen til at benytte ét af vores 4 familierum.

FAMILIEOMKLÆDNING
Familieomklædningen er forbeholdt familier med mindre børn eller personer med særlige behov. Der findes i alt 4 familieomklædningsrum. I familieomklædningsrummene finder du puslebord, håndbruser og 1 almindelig bruser. Vælger du og din familie at klæde om her, findes skabene til tøj og værdigenstande ude på gangen.

PUSLEOMRÅDE I BADELANDET
Ud over de puslepladser som findes i familiegangen, har vi også et stort pusleområde centralt placeret ved gangen til omklædningsrummene. Her finder du kar og håndbrusere samt puslepuder. Er uheldet ude, kan der købes engangsbadebleer i cafeen eller i receptionen for kr. 15,-. Bader du med børn, som endnu ikke er renlige, skal barnet bære badeble med almindelige badebukser ovenpå. Du kan læse mere om hygiejneregler for babyer her.

HANDICAPOMKLÆDNING
Vi har 2 store og rummelige handicapomklædningsrum, som findes på samme gang som familieomklædmingsrummene. Handicapomklædningsrummene er udstyret med lift, handicapvenlige brusere, badebårer og badestole med hjul.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!

70 26 00 06