Fitness

Vi tilbyder dig fitness træning i en klasse for sig selv. Her skaber vi resultater der kan mærkes, ses og føles. Uddannede instruktører hjælper dig til at nå dine mål.

GOLF FITNESS

Golf Fitness er fysisk træning, som giver dig mulighed for at gå ned i handicap, undgå overbelastning og minimere din risiko for skader. Til Golf Fitness sættes der fokus på balance, rotation, styrke og mobilitet. Træningen tager udgangspunkt i veldokumenterede træningssystemer som SAQ Training, C.H.E.K. Institute og Tabata Training.

Med Golf Fitness kan du:

  • Forbedre din generelle funktionsevne
  • Øge din mobilitet
  • Øge din styrke og balance
  • Øge din eksplosivitet og power
  • Forbedre din stabilitet i kropsstammen
  • Øge din fleksibilitet
  • Generelt forbedre din kropsholdning

Golf Fitness er for dig, som vil have det optimale udgangspunkt for en fremragende golfsæson.

Holdplan

Der er ingen Golf Fitness (/vol/sites/1099.aws3.isx.dk/downloader/html/holdliste_golf-fitness.html) hold inden for de kommende 14 dage.


Åbningstider

Vær opmærksom på, at de forskellige områder i Water & Wellness har forskellige åbningstider.

Se åbningstider for fitness her

Priser

Vær opmærksom på, at de forskellige områder i Water & Wellness har forskellige indgangspriser. 

Se priser for fitness medlemsskaber her

Omklædningsfaciliteter
Ud over de almindelige herre/dame-omklædningsrum har vi også pusleområde, familie- og handicaprum. Skabene i alle omklædningsrummene låses og åbnes med chiparmbåndet, som udleveres i receptionen ved køb af entrébillet. Har du børn med over 8 år, som ikke kan klæde om alene, er i velkommen til at benytte ét af vores 4 familierum.

 

 

FAMILIEOMKLÆDNING
Familieomklædningen er forbeholdt familier med mindre børn eller personer med særlige behov. Der findes i alt 4 familieomklædningsrum. I familieomklædningsrummene finder du puslebord, håndbruser og 1 almindelig bruser. Vælger du og din familie at klæde om her, findes skabene til tøj og værdigenstande ude på gangen.

PUSLEOMRÅDE I BADELANDET
Ud over de puslepladser som findes i familiegangen, har vi også et stort pusleområde centralt placeret ved gangen til omklædningsrummene. Her finder du kar og håndbrusere samt puslepuder. Er uheldet ude, kan der købes engangsbadebleer i cafeen eller i receptionen for kr. 15,-. Bader du med børn, som endnu ikke er renlige, skal barnet bære badeble med almindelige badebukser ovenpå. Du kan læse mere om hygiejneregler for babyer her.

HANDICAPOMKLÆDNING
Vi har 2 store og rummelige handicapomklædningsrum, som findes på samme gang som familieomklædmingsrummene. Handicapomklædningsrummene er udstyret med lift, handicapvenlige brusere, badebårer og badestole med hjul.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!

70 26 00 06