Fitness

Vi tilbyder dig fitness træning i en klasse for sig selv. Her skaber vi resultater der kan mærkes, ses og føles. Uddannede instruktører hjælper dig til at nå dine mål.

TABATA® – Tronholmen

TABATA® træning er intervaltræning med meget høj intensitet. TABATA® er et gammelt japansk træningsprincip, som er elsket af mange på grund af de synlige, mærkbare og effektive resultater, du hurtigt opnår. Hver TABATA® runde varer kun 4 minutter, 8 omgang med 20 sekunders arbejde og 10 sekunders pause. Øvelserne, vi bruger i TABATA® træningen, er enkle, simple og kan være både konditionstræning og/eller muskeltræning. Vi arbejder til udmattelse, så der kommer fart over feltet, og vi skaber en ekstrem effektiv træning med det hårde interval set-up. TABATA® kan udføres af alle – vi forventer blot at du giver alt, hvad du har – til gengæld lover vi høj forbrænding, høj efterforbrænding og forbedring af din præstationsevne på en hurtig og sjov måde. Resultaterne kommer til at tale for sig selv, hvis du virkelig giver den gas og er klar til at kæmpe for at gennemføre øvelserne.
TABATA® træning er for dig, som ønsker en hård men sjov træningstime med ekstrem høj intensitet.

Holdplan

Dato Tid Holdnavn Intruktør Sted Book
Onsdag 28-06 17:00 - 17:55 TABATA - Tronholmen Kicki N. M. Hoe Fitness: Frirum Book
Åbningstider

Vær opmærksom på, at de forskellige områder i Water & Wellness har forskellige åbningstider.

Se åbningstider for fitness her

Priser

Vær opmærksom på, at de forskellige områder i Water & Wellness har forskellige indgangspriser. 

Se priser for fitness medlemsskaber her

Omklædningsfaciliteter
Ud over de almindelige herre/dame-omklædningsrum har vi også pusleområde, familie- og handicaprum. Skabene i alle omklædningsrummene låses og åbnes med chiparmbåndet, som udleveres i receptionen ved køb af entrébillet. Har du børn med over 8 år, som ikke kan klæde om alene, er i velkommen til at benytte ét af vores 4 familierum.

 

 

FAMILIEOMKLÆDNING
Familieomklædningen er forbeholdt familier med mindre børn eller personer med særlige behov. Der findes i alt 4 familieomklædningsrum. I familieomklædningsrummene finder du puslebord, håndbruser og 1 almindelig bruser. Vælger du og din familie at klæde om her, findes skabene til tøj og værdigenstande ude på gangen.

PUSLEOMRÅDE I BADELANDET
Ud over de puslepladser som findes i familiegangen, har vi også et stort pusleområde centralt placeret ved gangen til omklædningsrummene. Her finder du kar og håndbrusere samt puslepuder. Er uheldet ude, kan der købes engangsbadebleer i cafeen eller i receptionen for kr. 15,-. Bader du med børn, som endnu ikke er renlige, skal barnet bære badeble med almindelige badebukser ovenpå. Du kan læse mere om hygiejneregler for babyer her.

HANDICAPOMKLÆDNING
Vi har 2 store og rummelige handicapomklædningsrum, som findes på samme gang som familieomklædmingsrummene. Handicapomklædningsrummene er udstyret med lift, handicapvenlige brusere, badebårer og badestole med hjul.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!

70 26 00 06