Fitness

Vi tilbyder dig fitness træning i en klasse for sig selv. Her skaber vi resultater der kan mærkes, ses og føles. Uddannede instruktører hjælper dig til at nå dine mål.

TRX® 25

TRX® 25 er slyngetræning på kun 25 minutter. Du kan forvente en intens oplevelse med hård TRX® suspension træning, hvor TRX®-slyngen benyttes til alle øvelserne. Med denne træningform træner du kroppen funktionelt og kun med egen kropsvægt. På TRX®25 udvælges 3-4 øvelser, som fokserer på at træne core muskulaturen.

TRX®25 er for dig, som vil bruge din træningstid på en effektiv, sjov og intens måde, og du skal forvente fuld power fra start til slut.

Holdplan

Dato Tid Holdnavn Intruktør Sted Book
Tirsdag 19-09 17:45 - 18:10 TRX 25 Bitten Sørensen Fitness: Frirum Book
Torsdag 21-09 17:45 - 18:10 TRX 25 Rebecca Zech Fitness: Frirum Book
Tirsdag 26-09 17:45 - 18:10 TRX 25 Bitten Sørensen Fitness: Frirum Book
Torsdag 28-09 17:45 - 18:10 TRX 25 Rebecca Zech Fitness: Frirum Book
Tirsdag 03-10 17:45 - 18:10 TRX 25 Bitten Sørensen Fitness: Frirum Book
Torsdag 05-10 17:45 - 18:10 TRX 25 Rebecca Zech Fitness: Frirum Book
Åbningstider

Vær opmærksom på, at de forskellige områder i Water & Wellness har forskellige åbningstider.

Se åbningstider for fitness her

Priser

Vær opmærksom på, at de forskellige områder i Water & Wellness har forskellige indgangspriser. 

Se priser for fitness medlemsskaber her

Omklædningsfaciliteter
Ud over de almindelige herre/dame-omklædningsrum har vi også pusleområde, familie- og handicaprum. Skabene i alle omklædningsrummene låses og åbnes med chiparmbåndet, som udleveres i receptionen ved køb af entrébillet. Har du børn med over 8 år, som ikke kan klæde om alene, er i velkommen til at benytte ét af vores 4 familierum.

 

 

FAMILIEOMKLÆDNING
Familieomklædningen er forbeholdt familier med mindre børn eller personer med særlige behov. Der findes i alt 4 familieomklædningsrum. I familieomklædningsrummene finder du puslebord, håndbruser og 1 almindelig bruser. Vælger du og din familie at klæde om her, findes skabene til tøj og værdigenstande ude på gangen.

PUSLEOMRÅDE I BADELANDET
Ud over de puslepladser som findes i familiegangen, har vi også et stort pusleområde centralt placeret ved gangen til omklædningsrummene. Her finder du kar og håndbrusere samt puslepuder. Er uheldet ude, kan der købes engangsbadebleer i cafeen eller i receptionen for kr. 15,-. Bader du med børn, som endnu ikke er renlige, skal barnet bære badeble med almindelige badebukser ovenpå. Du kan læse mere om hygiejneregler for babyer her.

HANDICAPOMKLÆDNING
Vi har 2 store og rummelige handicapomklædningsrum, som findes på samme gang som familieomklædmingsrummene. Handicapomklædningsrummene er udstyret med lift, handicapvenlige brusere, badebårer og badestole med hjul.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!

70 26 00 06