Fitness

Vi tilbyder dig fitness træning i en klasse for sig selv. Her skaber vi resultater der kan mærkes, ses og føles. Uddannede instruktører hjælper dig til at nå dine mål.

WATER CROSS

Water Cross er fysisk træning i vandet og på bassinets kant, hvor styrke og kondition er fokusområder for timen. Kendte øvelser fra almindelig Cross Fitness, så som Air Squat, push up, m.f. er stadig med på timen. I Water Cross bliver øvelserne kombineret med øvelser i og under vandet. Denne kombination giver nye og unikke træningsudfordringer. Øvelserne i vandet kan bestå af at løfte genstande op af vand, skubbe genstande i vand, hente genstande under vand osv. Vandtræningen er belastningsmæssigt mere skånsom for kroppen, end almindelig Cross Fitness træning. Der vil være en WOD (workout of the day), som planlægges af instruktøren, og varierer fra gang til gang. Der vil være fokus på teknik og korrekt udførsel af øvelserne. Musik på bassinkanten holder motivationen oppe, naturligvis kombineret med godt humør og smil.

Timen er til dig, der vil have udfordringer inden for udholdenhed og styrke.

Holdplan

Dato Tid Holdnavn Intruktør Sted Book
Tirsdag 22-01 09:00 - 09:55 WaterCross Terese Engstrup Svømmehal: Fun Pool Book
Torsdag 24-01 08:00 - 08:55 WaterCross Rebecca Zech Svømmehal: Fun Pool Book
Tirsdag 29-01 09:00 - 09:55 WaterCross Terese Engstrup Svømmehal: Fun Pool Book
Torsdag 31-01 08:00 - 08:55 WaterCross Rebecca Zech Svømmehal: Fun Pool Book
Tirsdag 05-02 09:00 - 09:55 WaterCross Terese Engstrup Svømmehal: Fun Pool Book
Torsdag 07-02 08:00 - 08:55 WaterCross Rebecca Zech Svømmehal: Fun Pool Book
Åbningstider

Vær opmærksom på, at de forskellige områder i Water & Wellness har forskellige åbningstider.

Se åbningstider for fitness her

Priser

Vær opmærksom på, at de forskellige områder i Water & Wellness har forskellige indgangspriser. 

Se priser for fitness medlemsskaber her

Omklædningsfaciliteter
Ud over de almindelige herre/dame-omklædningsrum har vi også pusleområde, familie- og handicaprum. Skabene i alle omklædningsrummene låses og åbnes med chiparmbåndet, som udleveres i receptionen ved køb af entrébillet. Har du børn med over 8 år, som ikke kan klæde om alene, er i velkommen til at benytte ét af vores 4 familierum.

 

 

FAMILIEOMKLÆDNING
Familieomklædningen er forbeholdt familier med mindre børn eller personer med særlige behov. Der findes i alt 4 familieomklædningsrum. I familieomklædningsrummene finder du puslebord, håndbruser og 1 almindelig bruser. Vælger du og din familie at klæde om her, findes skabene til tøj og værdigenstande ude på gangen.

PUSLEOMRÅDE I BADELANDET
Ud over de puslepladser som findes i familiegangen, har vi også et stort pusleområde centralt placeret ved gangen til omklædningsrummene. Her finder du kar og håndbrusere samt puslepuder. Er uheldet ude, kan der købes engangsbadebleer i cafeen eller i receptionen for kr. 15,-. Bader du med børn, som endnu ikke er renlige, skal barnet bære badeble med almindelige badebukser ovenpå. Du kan læse mere om hygiejneregler for babyer her.

HANDICAPOMKLÆDNING
Vi har 2 store og rummelige handicapomklædningsrum, som findes på samme gang som familieomklædmingsrummene. Handicapomklædningsrummene er udstyret med lift, handicapvenlige brusere, badebårer og badestole med hjul.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!

70 26 00 06