Fitness

Vi tilbyder dig fitness træning i en klasse for sig selv. Her skaber vi resultater der kan mærkes, ses og føles. Uddannede instruktører hjælper dig til at nå dine mål.

YOGA

Yoga er timen med både stræk- og vejrtræknings øvelser. Yoga stimulerer kredsløbet, smidiggør leddene og udfordrer både den indre og ydre balance. Øvelserne udføres både som enkelt øvelser, i rækkefølge og i flow-serier, som kombineret med vejrtrækningen giver styrke, smidighed og afspænding. Træning af vejrtrækningen er den vigtigste træning, vi kan give vores krop. Fokus og kontrol af vejrtrækningen giver styrker, velvære og skaber indre balance. På Yoga holdet får din krop og dit sind et pusterum og mulighed for nye gode vaner. Træk vejret og stræk dig til balance i krop og sind.

Yoga er for dig, som ønsker smidighed, styrke og balance både fysisk og psykisk.

Holdplan

Dato Tid Holdnavn Intruktør Sted Book
Søndag 27-01 11:00 - 12:15 Yoga Laila Dalsgaard Fitness: Sal1 Book
Søndag 03-02 11:00 - 12:15 Yoga Laila Dalsgaard Fitness: Sal1 Book
Søndag 10-02 11:00 - 12:15 Yoga June Skaaning Fitness: Sal1 Book
Åbningstider

Vær opmærksom på, at de forskellige områder i Water & Wellness har forskellige åbningstider.

Se åbningstider for fitness her

Priser

Vær opmærksom på, at de forskellige områder i Water & Wellness har forskellige indgangspriser. 

Se priser for fitness medlemsskaber her

Omklædningsfaciliteter
Ud over de almindelige herre/dame-omklædningsrum har vi også pusleområde, familie- og handicaprum. Skabene i alle omklædningsrummene låses og åbnes med chiparmbåndet, som udleveres i receptionen ved køb af entrébillet. Har du børn med over 8 år, som ikke kan klæde om alene, er i velkommen til at benytte ét af vores 4 familierum.

 

 

FAMILIEOMKLÆDNING
Familieomklædningen er forbeholdt familier med mindre børn eller personer med særlige behov. Der findes i alt 4 familieomklædningsrum. I familieomklædningsrummene finder du puslebord, håndbruser og 1 almindelig bruser. Vælger du og din familie at klæde om her, findes skabene til tøj og værdigenstande ude på gangen.

PUSLEOMRÅDE I BADELANDET
Ud over de puslepladser som findes i familiegangen, har vi også et stort pusleområde centralt placeret ved gangen til omklædningsrummene. Her finder du kar og håndbrusere samt puslepuder. Er uheldet ude, kan der købes engangsbadebleer i cafeen eller i receptionen for kr. 15,-. Bader du med børn, som endnu ikke er renlige, skal barnet bære badeble med almindelige badebukser ovenpå. Du kan læse mere om hygiejneregler for babyer her.

HANDICAPOMKLÆDNING
Vi har 2 store og rummelige handicapomklædningsrum, som findes på samme gang som familieomklædmingsrummene. Handicapomklædningsrummene er udstyret med lift, handicapvenlige brusere, badebårer og badestole med hjul.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!

70 26 00 06