Wellness

Besøg wellnessafdelingen på 1. sal med saunagus, dampbad, fodbad, saunahave, varmtvandsbassin og meget mere

MINI SPA PAKKE

Oplev wellnessafdeling og forkæl dig selv med en mini spa pakke lørdage og søndage. Denne forkælelsespakke inkluderer krops- og ansigtspeeling og ansigtsmaske som lægges på af personalet i wellness samt gratis lån af badekåbe(dog skal der betales depositum) Undervejs serveres 1 glas bobler samt frugt og chokolade

I wellnessafdelingen kan I slappe af på massagebriksene i varmtvandsbassinet, tage en tur i det kølige undendørs bassin eller gå på opdagelse i saunaerne og opleve saunagus med forskellige dufte, som giver velvære for både krop og sjæl.

Mini spa pakken* koster kr. 250,- pr. person og indeholder:

• Entré til wellnessafdelingen hele dagen

• Gratis lån af badekåbe (Mod depositum)

• Ansigtsmaske, samt krops- & ansigtspeeling

• 1 koldt glas bobler samt frugt og chokolade

 

*Mini Spa Pakken kan kun tilkøbes lørdag og søndag. Du skal være min. 15 år for at få adgang til wellnessafdelingen.

Der kan forudbestilles massagebehandlinger lørdag og søndag mellem kl. 12.00 – 15.00. Se mere information om kropsbehandlinger her.

Billetter til Mini Spa Pakken kan købes online som gavekort, eller på dagen i receptionen.

Åbningstider

Vær opmærksom på, at de forskellige områder i Water & Wellness har forskellige åbningstider.

Se åbningstider for wellness afdelingen her

Regler
Alle saunaer i wellnessområdet er tekstilsaunaer, hvilket betyder at alle skal have badetøj på.

 

 

Nøgensauna er kun tilladt i de kønsopdelte saunaer ved 50 meter bassinet.

Husk at medbringe håndklæde! 

Bemærk:
Wellnessområdet er video-overvåget.

Der kan forekomme lejlighedsvis ID-kontrol ved køb af billet i vores reception. Du kan derfor i den kommende tid blive bedt om at skulle vise sygesikringskort eller en anden form for ID-kort for at kunne få lov til at købe en entrebillet til vores Wellnessafdeling.

Alle baderegler og retningslinjer skal følges. Hvis disse ikke følges, kan personer bortvises.

Medbragte mad- og drikkevarer må ikke nydes i cafeområderne eller i wellnessafdelingen. Priserne er incl. moms og gældende fra 1. januar 2016.

Omklædningsfaciliteter
Ud over de almindelige herre/dame-omklædningsrum har vi også pusleområde, familie- og handicaprum. Skabene i alle omklædningsrummene låses og åbnes med chiparmbåndet, som udleveres i receptionen ved køb af entrébillet. Har du børn med over 8 år, som ikke kan klæde om alene, er i velkommen til at benytte ét af vores 4 familierum.

 

 

 

 

 

FAMILIEOMKLÆDNING
Familieomklædningen er forbeholdt familier med mindre børn eller personer med særlige behov. Der findes i alt 4 familieomklædningsrum. I familieomklædningsrummene finder du puslebord, håndbruser og 1 almindelig bruser. Vælger du og din familie at klæde om her, findes skabene til tøj og værdigenstande ude på gangen.

PUSLEOMRÅDE I BADELANDET
Ud over de puslepladser som findes i familiegangen, har vi også et stort pusleområde centralt placeret ved gangen til omklædningsrummene. Her finder du kar og håndbrusere samt puslepuder. Er uheldet ude, kan der købes engangsbadebleer i cafeen eller i receptionen for kr. 15,-. Bader du med børn, som endnu ikke er renlige, skal barnet bære badeble med almindelige badebukser ovenpå. Du kan læse mere om hygiejneregler for babyer her.

HANDICAPOMKLÆDNING
Vi har 2 store og rummelige handicapomklædningsrum, som findes på samme gang som familieomklædmingsrummene. Handicapomklædningsrummene er udstyret med lift, handicapvenlige brusere, badebårer og badestole med hjul.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os!

70 26 00 06

LOUNGE CAFEEN
I WELLNESSAFDELINGEN

I wellnessafdelingen på 1. sal finder du Lounge Cafeen. I Lounge Cafeen kan du slappe af under dit ophold i wellnessafdelingen og nyde forfriskende drikkevarer eller en af de mange lækre retter på menukortet. Vi serverer et bredt udvalg af både kolde og varme retter samt special drikkevarer.

Vi anbefaler:

  • Caféburger med fritter & aioli kr. 115,-
  • Grøn salat med laks, hjemmelavet dressing, brød, smør kr. 85,-
  • Caesarsalat med kylling, croutoner & parmesan kr. 85,-
  • Kyllingeburger med fritter & aioli kr. 105,-
  • Brunch tallerken kr. 118,-
  • Vegetarret med rösti, salsa og grønt, brød og smør kr. 79,-
  • Luksus sandwich med parmaskinke eller choirzo kr. 62,-